WORD JIJ MIJN OPVOLGER?

Ben of ken jij iemand die opzoek is naar een HBO-stage op het gebied van projectmanagement?
Aangezien mijn stage periode er bijna op zit (eind januari), zijn wij met de Ondernemersacademie Groningen opzoek naar een nieuwe stagiair(e) voor de periode Februari-Juni. Wij zijn opzoek naar een proactieve student, die een affiniteit met marketing, social media en ondernemerschap heeft.
De Ondernemersacademie Groningen is een organisatie die MBO studenten van de 3 noordelijke ROC’s opleid binnen het ondernemerschap. Hiervoor organiseren wij workshops en bijeenkomsten om via de rode draad ‘het ondernemersplan’ uit te komen op een geslaagd einde.
Tijdens de stage ben jij zelfstandig bezig met het werken aan de workshops en de social media kanalen van de Ondernemersacademie. Zorg jij voor toepasselijke berichten en feedback aan de workshopgevers. Daarnaast heb je de kans om je netwerk enorm uit te breiden.
Lijkt jou het wat om in een team studenten ondersteunen hun passie voor ondernemerschap te stimuleren en te vervullen. Mail dan jou CV en motivatie naar ondernemersacademie@noorderpoort.nl
Mocht je nog overige vragen hebben of vragen aan mij (huidige stagiair) kan je mij bereiken via r.vanhartingsveld@noorderpoort.nl
Met vriendelijke groet,
Rens van Hartingsveld
Hanzehogeschool Groningen