Ondernemersdroom komt uit

Oud-deelnemer aan de Ondernemersacademie Groningen, Rick Bakker, is vier maanden geleden gestart met zijn eigen bedrijf MySmoothie.

Hiermee levert hij gezonde smoothies aan scholen en bedrijfskantines. Daarnaast heeft hij inmiddels ook zijn eigen winkel geopend: Smoothie&Go, aan de Herestraat 102b in Groningen. Hiermee heeft Rick zijn ondernemersdroom uit laten komen.

Ondernemersacademie Groningen

Rick kwam op het idee van MySmoothie tijdens het volgen van het traject aan de Ondernemersacademie. Hij is blij dat hij toen voor dit traject heeft gekozen. ‘Zonder de Ondernemersacademie Groningen zou ik nooit zover gekomen zijn. Ik was waarschijnlijk niet eens met MySmoothie begonnen’, vertelt Rick. ‘De Ondernemersacademie maakt het ook mogelijk om een eigen netwerk op te bouwen. Je leert er mensen kennen die op dat moment en zeker ook later veel voor je kunnen betekenen’.

De Ondernemersacademie wil ondernemerschap stimuleren binnen de provincie Groningen: ‘We zijn ontzettend trots op Rick. Hij heeft hard voor zijn droom gewerkt en het resultaat mag er zijn. De smoothies zijn heerlijk!’

Contact

Organiseert u binnenkort een evenement of ziet uw bedrijf smoothies in de kantine ook wel zitten? Rick is te bereiken op het telefoonnummer: 0640189631 of stuur een e-mail naar: r.bakker@mysmoothie.nu voor een afspraak!

Nieuwsgierig hoe Rick zijn ondernemersdroom heeft waargemaakt? Lees dan hier zijn verhaal:

Het hele interview met Rick Bakker

Rick-in-smoothie-winkel Rick-voor-smoothie-winkel